policijaDva maskirana muškarca zatečena su u krađi prodavnice na Palama, od kojih je jedan uhapšen, a drugi je pobjegao i za njim je raspisana potjernica.
Lopove je u krađi zatekla policija i uhapsila Z.S, dok je T.M. pobjegao sa neodređenom količinom cigareta kroz prolaz u susjednoj zgradi.

Policija je Z.S. pronašla u sanitarnoj prostoriji, a u otvoru iznad fantomku i par kožnih rukavica koje je koristio, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. On je tokom kriminalističke obrade priznao da je izvršio krivično djelo teške krađe.

Policijskoj stanici Pale juče ujutro oko četiri časa prijavljeno je da su dva maskirana muškarca obila ulazna vrata prodavnice u Svetosavskoj ulici.

Ova lica dovode se u vezu sa teškim krađama na području Pala, izvršenim tokom prošle i ove godine. Objekti napada bile su trgovine, porodične kuće i sportske kladionice.

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo zahvalio je osobi koja je policiji prijavila tešku krađu i apelovala da građani uočene kriminalne aktivnosti prijave na besplatan i anoniman policijski broj 122 da bi zaštitili vlastitu i imovinu svojih sugrađana.

Izvor: Palelive.com