rak-tumor-oboleli-karcinom-1340009843-175768Šokantne tvrdnje da je svijet bez raka moguć, ali da to krije farmaceutska mafija, ugledale su svjetlo dana u jednom dokumentarnom filmu koji se pojavio na Jutjubu. Ove tvrdnje izneo je i američki publicista Edvard Grifin u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf

Priča koja sledi je priča o vitaminu B17, koji je još prije pedeset godina sintetizovan pod imenom Laetril, odnosno Amigdalin. To je učinio biohemičar Ernst Krebs.

Kako se navodi u dokumentarcu koji se pojavio na sajtu Jutjub, borba da se dokaže da vitamin B17 može da izliječi rak počela je još prije 50 godina. Pojava teorije doktora Krebsa i njegovog alternativnog lijeka pod imenom Laetril, od strane američke Administracije za ishranu i lijekove (FDA) nazvana je “šarlatanstvom” i “prevarom”. Građanima je predočeno da je lek otrovan i opasan. Tako je priča o vitaminu B17, Laetrilu, Amigdalinu (svi nazivi označavaju isto) – zapečaćena.

Ali, pojavom interneta,  ponovo je otvorena priča o Ernstu Krebsu, Džonu Berdu, Ralfu Mosu i drugima koji su se borili za istinu o lijeku protiv raka.

O svemu ovome pisao je u svojim knjigama “Politika u liječenju raka” i “Svijet bez raka”, Edvard Grifin. On je boravio u Srbiji i dao ekskluzivni intervju za Telegraf, u kome tvrdi da je hemoterapija medicinska prevara. Ove tvrdnje zastupa i Aleksandar Čelebić, svijetski poznat stručnjak koji tvrdi da se lijek protiv raka krije u vitaminu B17.

Vitamin B17 može se pronaći u plodovima breskve, šljive, višnje, jabuke itd…

Dokumentarac  koji govori o vitaminu B17 i svijetu bez raka možete pogledati ovdje:

 

Izvor: Telegraf