home artHome Art Pale je novoosnovana grupa koja stoji na početku novog kretivnog perioda u nasoj opštini Pale, te se bavi izradom različitih predmeta. Svoju prvu samostalnu izložbu organizuju u Tržnom centru Tom u petak 13. februara i biće otvorena za sve posjetitelje u periodu od 9-19h.

Na izložbi ćete moći vidjeti razne, ručno izrađene, zanimljive kreacije ukrasa, nakita, kućnih predmeta za dnevnu upotrebu, vaza, lustera, saksija, zdjelica, kutijica, flasa, časa, ploski, svijećnaka, kako sa vjerskim, slavskim, tako i drugim motivima koji će Vas sigurno na neki način zainteresovati.

Većina predmeta koje ćete zateći na Izložbi je radjena ručno i po narudzbi, te se isti, ili slični, prilagodjeni Vašim zeljama i potrebama mogu naručiti- jos jedan od razloga za posjetu.home art2

Kao sto je već pomenuto, Home Art Pale je tek osnovana grupa na Palama, pa je kao takva na početku svojih aktivnosti i želi da se predstavi svom okruženju i Opštini. Ukoliko budete imali vremena i volje, svratite na Izložbu koja počinje u dolazeci petak, 13. februara, te im na taj nacin poželite dobrodšlicu i iskažite podršku.