Dževad Galijašević kao i uvijek oštar i iskren, izrekao je mnogo šokantnih stvari u ovom intervjuu.

galijasevicNa optužbe Bošnjaka da je blizak s Dodikom on odgovara da bi Bošnjaci od Dodika trebali naučiti kako se voli država, jer iz najvećeg kantona u BiH vidi da se tamo ne gradi ništa osim što radikalni islamisti grade svoje džihadističke i terorističke centre.

Pitanje poplava Dodik je najbolje riješio, pitanje obrane, subjektiviteta, državotvornosti, kao i odgovor stranim trećerazrednim, nevažnim ljudima.

Bakira Izetbegovića ne poznaje i kaže da mu upoznavanje s njim ne treba jer je sinteza onog najgoreg što je njegov otac Alija nosio.

Bakir je korumpiran, nema osjećaj za državu, on je posvađao Bošnjake sa svima pa i sa Srbima i Hrvatima.

Bakir je odlučio da nema dobre odnpose sa Srbijom i Hrvatskom ali zato ima dobre s Turskom, Pakistanom i svakom islamskom zemljom.

Ovakvu Bakirovu Bosnu ne želi nitko u svijetu.

Ono što su i neki srpski mediji prenijeli da je takozvani Boban Simeunović u svezi s pokoljem u Berlinu je laž. Srbima su pripisali sve što se može, samo još da ih vežu s radikalnim islamizmom.

Taj Boban nije Srbin i nema nikakve veze sa Srbima. To što je Bobanov otac Slavoljub iz Šarbanovca živio kod Bora, ne govori da je Boban Srbin. Boban je rođen u Njemačkoj i rođeni je Nijemac. On je odrastao u Njemačkoj, školovao se u Njemačkoj, čitav život je proveo u Njemačkoj, ima državljanstvo Njemačke a nema Srbije i ne zna srpski jezik.

Boban je Nijemac koji je prešao u islam.

Istu tezu su proturili s Bobanom Depićem koji je ustvari džihadistički koljač Lavdrim muhadzer, a on je Albanac s lažnim srpskom putovnicom.

Ponovo podvlačim, Srbi nemaju veze sa džihadom ili radikalnim islamom, Boban nema veze sa Srbima, on je proizvod njemačkog društva koje ga je odgojilo.

Masakr u Berlinu je smišljen da bi se medijski pokrilo ubojstvo ruskog veleposlanika u Turskoj a to su izvele tajne službe CIA i BND iz baze Incirlik.

Galijašević tvrdi i da su Nijemci režirali lažni napad u Berlinu što je utvrdio i njemački novinar koji ništa od navodnih tragova krvi nigdje nije našao. To je ta matrica laži koja postoji još iz navodnog napada na Svjetski trgovački centar gdje teroristi navodno gube svoje iskaznice i dokumenta baš na mjestu navodnog zločina.

19 putovnica je ostalo od navodnih uzvršilaca terorističkog akta u Americi. To ostaje kao spomen Obaminoj administraciji koja je ubila 3 milijuna muslimana i 7 država razorila i vratila ih u kameno doba.

U Americi nema terorističkih akcija ali ih ima u Europi jer ih Amerikanci organiziraju.

Da bi se razbila Al Kaida treba se razbiti CIA, a ona je postavila Al Kaidu iu BiH.

Njemačka je dozvolila totalnu dezitengraciju sigurnosnih agencija i zato im se događa namješteni lažirani masakr u Berlinu s tobožnjom izgubljenom osobnom iskaznicom teroriste.

Tog navodnog teroristu su ubili talijanski policajci u rutinskoj kontroli au 5 sati ujutro ne postoje rutinske kontrole. Propusti koje je njemačka sigurnosna služba pravila su previše diletantske da bi bile stvarne. Izmislili su i gurua u cijeloj operaciji a guru postoji u Indiji a ne u islamu, pa su izmislili i srpski džihadiste koji nema.

Još mnogo nevjerojatnih stvari koje se događaju diljem svijeta vidi u ovom intervjuu.

Revolucija.org/Webtribune.rs