mok jahorina paleU premijernom meču 14. kola Prve lige Republike Srpske, odbojkaši Jahorine ostvarili su danas  i dvanaestu prvenstvenu pobjedu  u Loparama protiv “fenjeraša” Majevice.

Očekivano i lagano,  Paljani su slavili maksimalnim razultatom  3:0, po setovima 25:19, 25:12 i  25:15. i u dobrom raspoloženju uputili se  prema trebinama  “Kombank arene” da sa  vjetrom u leđa “poguraju” izabranika Dejana Radonjića u nastojanju da savladaju košarkaše “Panatenaikosa” i plasiraju se u četvrtfinale Evro lige.
Pobjednici su bili u sastavu:  Bojan Aleksić, Đorđe Perišić, Đorđe  Kosorić, Marko Simović, Predrag Močević, Nemanja Šuko, Ivan Klačar i libero Marko Jugović i svi su dobili priliku za igri, a ulogu Nikole Grbića obavljao je Predrag Košarac Koške.
U 15, kolu koje je na rasporedu 19. i 20. marta paljani dočekuju odbojkaše Pelagićeva , a Majevica ide na noge “uljarima” u Modriču.
Posle nepotpunog 14. kola sa dvije utakmice više i omjerom dvanaest pobjeda uz dva poraza i sa 35. osvojena boda Palajni su  privremeno izjedenačeni  na tabeli sa Maglićem iz Foče.