Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ocijenio je jučerašnji sastanak gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića sa čelnim ljudima lokalnog SNSD-a kao manji incident i izrazio nadu da se tako nešto neće ponavljati.

vukota

Naime, Savez za promjene je zbog najave Milorada Dodika da Vlada neće pomagati opštine u kojima SNSD nije na vlasti, juče saopštio da prekida svaku saradnju sa SNSD-om. Gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić, samo par sati nakon pomenute objave, sastao se sa predsjednikom GO SNSD-a i potvrdio saradnju sa republičkom vlašću, te dodao da je Dodik predsjednik svih građana.

“Mićić je svjestan da je sezona papaka prošla, samim tim što je imao priliku da takve pobijedi”.

Smatram da je ovo trenutak u kome se gospodin Mićić nije snašao na najbolji mogući način, odnosno nije se snašao u toj novonastaloj situaciji”, kazao je Govedarica i cijelu situaciju ocijenio kao manji incident bez velikog značaja.

“To je jedan manji incident koji nema svoju specifičnu težinu, a neće vjeruje imati ni intenzitet i samim time neće uticati na odluku koju je donio Savez za promjene”, smatra on.

“Imaćemo priliku da razgovaramo i ja se nadam da se ovo neće dešavati u buduće”, zaključio je Vukota Govedarica.

 

(BN televizija)